Ronaldo is als een bedrijf
نوشته شده توسط : Hency

Cristiano Ronaldo bleef zijn geld verdienen door een voetbalshirts te dragen en regelmatig doelpunten te maken voor Juventus. Er worden vragen gesteld of Juve de volledige waarde in Ronaldo heeft gevonden nu hij de laatste 12 maanden van zijn contract nadert en een gefrustreerd figuur begint te snijden in de selectie van Andrea Pirlo. Ronaldo werd gezien als het ontbrekende stukje in de puzzel, maar in werkelijkheid ontbraken er nog steeds verschillende stukjes, zelfs als de club het niet erkende.

Ronaldo miste zijn doel en het Juventus shirts landde op de grasmat, wat leidde tot enige terugslag van fans op sociale media. Juventus uit de Serie A heeft Balogun geïdentificeerd als de opvolger van Cristiano Ronaldo, volgens de Spaanse publicatie Don Balon. Ronaldo kon niet scoren in beide etappes van Juves Champions League-ronde van 16 wedstrijden tegen FC Porto en schoot gisteren opnieuw een blanco af toen ze tegenover Genoa stonden.

Mauro heeft tegen Gazzetta dello Sport gezegd: "Ronaldo is als een bedrijf en zijn omzet is belangrijker voor hem dan het succes van het team." Een mogelijke verhuizing naar de Franse hoofdstad zou ervoor zorgen dat Ronaldo een betere kans maakt om zijn zesde Champions League-trofee te winnen dan wanneer hij het laatste jaar van zijn contract in Italië zou zien. Het betekent niet noodzakelijk dat de verhuizing zal plaatsvinden, maar het is wel degene die het meest logisch is.





:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: